Hvad skal vi gøre med de pædofile?

Af Xinxin Ren Gudbjörnsson 36

Redaktøren på magasinet Vores Børn og hendes leg ”Ormen og Solsorten” med sønnen kom i den grad til at starte noget af en mediestorm, den såkaldt ”Tissemandsgate”. Folk debatterer passioneret på TV, aviser og de sociale medier, dog uden at kunne blive enige. Hvordan skal vi passe på vores børn? Hvornår er man pædofil? Hvordan må man røre ved et barn? De fleste var enige om, at denne mor naturligvis ikke er pædofil, for pædofile var jo de farlige og umenneskelige monstre, som lurer derude.

Første gang, jeg mødte en pædofil, var jeg ti år. Jeg var på vej hjem fra skolen, og var blot et par bygninger fra mit hjem. En venlig ung mand i 20erne med briller ville tale med mig, så jeg stoppede op. Han kom med et forslag, som må siges at være upassende fra en voksen til et barn. Jeg tænkte at jeg måtte have hørt forkert, og bad ham om at gentage det, han sagde. Da jeg hørte det igen gik jeg blot, uden et ord. Da jeg kom hjem fortalte jeg det straks til min far. Han skrev signalementet af manden ned og mobiliserede forældre og bedsteforældre fra nabolaget for at lede efter den unge mand. De fandt ham dog ikke, trods flere ugers intensive søgning.

Siden har jeg mødt flere pædofile mænd og kvinder. De boede i forskellige lande, havde forskellige jobs, nogle var enlige, andre havde en familie, de var også i forskellige aldersgrupper. Én ting har de dog til fælles, de ligner ikke mediebilledet af en pædofil: Et monster i skikkelse af en klam, gammel mand. De var heller ikke pædofile i ren klinisk forstand, da det vil betyde, at de kun var seksuelt tiltrukket af børn. Nogle af dem har indset, at de er pædofile og ønsker hjælp, andre nægter at indrømme over for dem selv og andre, at de er pædofile. Mange af dem tør ikke søge hjælp, de er bange for at blive opdaget af deres familie og venner.

Hvis en pædofil åbent erklærer at han/hun er pædofil, tror jeg desværre ikke, han/hun bliver mødt af særlig mange hjælpende hænder.  Vi har hørt om mange sager, hvor pædofile bliver jagtet ud af boligområder af vrede forældre, og måtte flytte, igen og igen. Mens mange i vores samfund mener, at en forbryder bør have hjælp til at være en del af samfundet igen efter afsoning af straf, forholder det sig anderledes for en dømt pædofil. Mens mange tror, at mordere, røvere og tyve kan blive lovlydige borgere, har man ikke den samme tiltro over for dømte pædofile.

Hvis vi fastholder mediebilledet af, hvordan en pædofil er og ser ud, opdager vi måske ikke, at vores børn er i fare. Når vi jagter pædofile blandt ansatte i børnehaver og skoler, glemmer vi, at de også kan findes i vores egne familier. En pædofil mand/kvinde kan sagtens være charmerende, attraktiv, intelligent og hjælpsom. De er lige så komplekse som andre mennesker. Når vi indser det, bliver vi måske mindre blinde over for overgreb i hjemmet.

Hvis vi vælger at foragte pædofile i stedet for at tilbyde dem hjælp og behandling, skaber vi flere risici for vores børn. Hvis vi tror på, at et menneske med voldelige tendenser kan lære at undertrykke sine impulser og ikke behøver at være til skade for andre mennesker, må vi også tro det samme om pædofile, både dem, der aldrig har begået en forbrydelse, og dem med en eller flere domme. Det betyder ikke, at vi skal efterlade børnene alene med pædofile, nej, vi skal stadig tage vores forholdsregler. Men at både samfundet og borgerne skal skabe bedre rammer for at hjælpe og behandle pædofile, så børnene kan være trygge.

Men hvor går grænsen for fysisk kontakt mellem voksne og børn? Det er forvirrende, da den ændrer sig hele tiden, fra land til land, fra årti til årti. I 1980ernes Kina var det ikke unormalt, at en kollega til ens far eller mor tog et barn med i et offentligt badehus, og hjalp barnet med at vaske sig, også de intime steder på kroppen. Denne handling er ganske utænkelig i dag, både i Kina og i Danmark. Vi har derfor brug for hjælp, vejledning og en konsensus i samfundet. Alternativt ender forældre med at bruge energi på unødig frygt, og børnene ender med at tro, at nøgenhed, fysisk kontakt og deres intime dele er noget skamfuldt.

Artikler på b.dk om emnet:

Doktorleg i børnehaven gør forældre urolige

Tabu forhindrer forskning i pædofili

Falske pædofili-anklager koster fædre samvær med deres barn

36 kommentarer RSS

 1. Af Søren Sørensen

  -

  “Det betyder Ikke at vi skal efterlade vores børn hos pædofile”

  Nej, dette er ikke en Dansk skik og mindre kan gøre det.

  Men hvor mange danske børn er det nu lige der lider overgreb før paranoiaen tager over.? Antallet er vel historisk ret lige. Romerne og grækerne dyrket det som normal fritidsaktivitet og Muhammad og jøderne dyrker det stadigvæk lovligt i visse område med 9 år og 12/13 år giftealder henholdsvis..

  “Kulturen” er heldigvis ikke acceptabelt iblandt ateister ihvertfald i Danmark..

  “Biskopper sidder helst for bordenden af barnets tarv”.

 2. Af Hans Hansen

  -

  Der er ikke andre metoder end dem man allerede kender. Spørgsmålet handler mest om hvilke præventive midler man vil anvende.

  DVS at pædofile straffes, hvis de ikke vil modtage behandling. Straf og behandlingen kan være alt fra fængsel og medicinsk eller fysisk kastration til, til terapi alt efter hvordan den pædofile forholder sig.

 3. Af Marcos Doe

  -

  Xinxin, interessant blogindlæg. Jeg ville også opfodre dig til at læse denne artikel. Den er helvildt lang – men tro mig, du vil være glad for at have læst den bagefter. Meget sober, veldokumenteret og tankevækkende.

  https://medium.com/matter/youre-16-youre-a-pedophile-you-dont-want-to-hurt-anyone-what-do-you-do-now-e11ce4b88bdb

 4. Af Anja Ohoj

  -

  SØREN SØRENSEN: “Kulturen” er heldigvis ikke acceptabelt iblandt ateister ihvertfald i Danmark..

  Nu nævner du selv romerne og grækerne, der vendte sig mod egen filosofi i deres søgen på mening (mange af dem fandt nu Gud til sidst, da Jesus lære gik sin ubegribelige sejrsgang og stadig gør det i dag.)

  Min pointe værende: Heller ikke hos Gud, som er kærlighed, er det accepteret. Derfor er det selvfølgelig heller ikke acceptabelt blandt den store del af troende kristne i Danmark – og i verden for den sags skyld.

 5. Af Fru Jensen med den strittende lillefinger.

  -

  Der er mange hvis’er!

 6. Af Hans Hansen

  -

  Ohøj Anja

  Hvilken gud taler du om? Jeg ved godt man ikke kan tale til religiøse om deres religiøse tvangstanker, men hvad har jeres guder med sagen at gøre.

  I mellemtiden kan du jo forsøge, at få de mange religiøse pædofile til at opgive deres seksuelle tilbøjeligheder. Det bliver formentlig lidt af en opgave, for mange af dem blev selv voldtaget af andre religiøse. Du ved, årsag og virkning ikke sandt?.

  Kan du ikke tage en snak med din gud om det? Måske jesus gider svare, eller en af de andre fantasier? Hvem ved, og hvem ved hvor mange andre hævn motiver jeres guder besidder. Hvis du får et svar, så vil jeg gerne høre det.

 7. Af lars sørensen

  -

  @ Anja og andre medlemmer af en af de der #Imaginær Ven i himlen# foreninger

  Stakkels Jer !
  Og ja der findes andre mere humane og ordentlige måder at være menneske/individ end at tro på en religion som jer 2 Islam/Kristi overtro opstået begge af sande bunker nede syd for helvede det der der ligger syd for vandet i midthavet ved grækerne(de er sgu også for tossede)

  I har alle i hob kneeppett flere børn end andre og stadig gør !

  Mit navn det står i runer og jeg glemmer aldrig , og I dør i tanken på min vej forbi jer , mens jeg ønsker jer alle en Blood Eagle !

  I dare u ! and lets go down historie lane ,

 8. Af Preben Jensen

  -

  Nu er det jo de radikales og de rødes og unionens mål er at omdanne Danmark til et nyt SODOMA OG GOMORRA land, så næste propaganda mål bliver vel at bilde folket ind, at det i virkeligheden er sådan at det er helt normalt og harmløst at være børnelokker og pædofil.

  Og så er problemet jo løst!

 9. Af Preben Jensen

  -

  Foreløbig har de radigale kvinder Vestager, Jelved og Stampe osv. jo sørget for at de pædofile kan adoptere deres egne ofre. Ligesom de har sørget for at endnu flere børn bliver faderløse. Og endnu mere perverteret politik er på vej. Så det går den “rigtige” vej.

 10. Af lars sørensen

  -

  Kom så lille korperål og FJ1 og kloge kopy past rasmus eller en anden god kristen , måske end da gamle stalker Kimmmmo alias hr Kim O. 🙂

  Til Xinxin – mig – dig – dem – jer – os – alle – osv , vi må se og stå ved det ikke kan ved gå , vi må stoppe det for BØRNENES skyld , bonus er kæmpe økonomisk vækst ikke bare humant men i “big dollars” Vi taler milliarder pr år for altid frem ad rettet ! Hvis Vi_Danmark nedbragte incenst . børnvoldtægt- pædofili bare til det halve !

  Ja Jeg ved noget om det , får løn for at hjælpe dem , VI SVIGTEDE

  FFS og for helvede i ssatan hvor er det trist . og bla bla bla ynk ynk ynk med dem der gemmer sig bag andet end socialt arv ! den sociale arv , er skampletten der skal arbejdes med sideværds

 11. Af Arvid Holm

  -

  I kriminalfilm fremføres ofte, at pædofile selv som børn har været udsat for pædofile overgreb.
  Man kan ligeledes få indtryk af, at homoseksualitet er mere hyppig blandt mennesker, der har tilbragt deres opvækst i kønsadskilte miljøer såsom gammeldags kostskoler eller børnehjem.
  Der findes altså information, der tyder på, at individets seksuelle tilbøjeligheder kan være tillært i en eller anden grad.
  Det samme gælder tilbøjeligheder for voldelig adfærd og andre ulovligheder.

  Herimod taler den moderne påstand om, at homoseksualitet er medfødt.
  Påstanden kan dog have til formål at modvirke forfølgelse af homoseksuelle, idet unge mennesker ikke er i fare for “smitte”, hvis tilbøjeligheden er medfødt?
  Man påstår derimod ikke, at pædofili er medfødt, da der ikke er noget ønske om at beskytte en gruppe, der har sex med mindreårige?

  Men alle tilbøjeligheder kan naturligvis modvirkes med indoktrinering og repressalier samt ved at give tilbøjeligheden afløb på anden måde.
  Især den sidste mulighed burde være en indlysende udvej for alle, der vil undgå samfundets intervention.

  Voldsmanden kunne melde sig ind i en bokseklub i stedet for at tæve folk på kroen.
  Den pædofile kunne onanere i stedet for at misbruge børn.

  De fleste vælger formodentlig således at sublimere deres socialt uacceptable tilbøjeligheder.
  Restgruppen træffer et mere hensynsløst valg, som de forhåbentlig bliver straffet for.

 12. Af Anne Sofie Bechmann Faarup

  -

  Interessant indlæg.

  Du burde se dokumentaren af Louis Theroux “A place for pedophiles”, som tager fat på nogle af de problematikker, du selv taler om.

 13. Af Maria Due

  -

  Som barn boede jeg ved et stort skovområde, og der var masser af legemuligheder, som den gang blev udnyttet i fri dressur langt væk fra de voksne. For nylig så jeg en gammel legekammerat, der på en blog funderede over, at vi fra omkring seksårs alderen bevægede os rundt uden opsyn i en radius på ti kilometer, og det var den gang helt almindeligt. Af og til stod der en blotter bag et træ og så sølle og fjoget ud, men aldrig kom i tæt på os, og så løb vi bare et andet sted hen eller fik vores mor til at ringe til politiet.

  Vi kaldte dem for “grimme mænd” men forbandt dem ikke med seksualitet, for den slags vidste vi heldigvis ikke noget om, modsat i dag hvor overivrige voksne stopfodrer børn med information, som de ikke behøver. Det var herligt at være barn, da det stadig var muligt ikke at blive blandet ind i de voksnes problemer og intimere liv. Jeg havde masser af gamle onkler og tanter, flere ugifte, en homoseksuel, og jeg har ALDRIG været udsat for overgreb af nogen art kun venlighed og kærlig omsorg, breve og gaver til fødselsdage og jul osv. Jeg har mig bekendt aldrig været i nærheden af en pædofil.

  Hvorfor er det i øvrigt altid den samme type mennesker, der er overgearede vedr. incest, pædofili, porno, prostitution og al det andet med sex? Man burde have lært af de tragedier, som incest-hysteriet i 80’erne førte med sig i ind- og udland, og hvor overgearede pædagoger og psykologer spillede en stor rolle i. Nu er de arme børn blevet voksne og flere har fortalt, hvordan de blev manipuleret af voksne til at angive deres egne forældre til politiet, og hvordan det udviklede sig til familietragedier og en barndom, der blev et helvede og ikke kan leves om.

  Det er mit indtryk, at børneinstitutioner i dag kan været en sump af gensidig mistænksomhed og tåbelige rutiner. Hvis forældrene virkelig mener, at deres børn er i fare, må de jo passe dem selv, og mon ikke der er en hel del ond samvittighed indblandet, når de fantaserer om de farer, de små befinder sig i. Hvis de virkelig mener noget med al den råben vagt i gevær, forstår jeg ikke, at de overhovedet overlader deres guldklumper til fremmede.

 14. Af K.Larsen .

  -

  Førstehjælp nr. 1:
  Vi har ikke “Fordi det står i koranen eller bibelen”, vi har “Med lov skal land bygges”.
  Førstehjælp nr. 2:
  se førstehjælp nr. 1.

 15. Af Maria Due

  -

  Eller at landet blev muhammedanerfrit, men da det har lange udsigter, synes jeg, at dette må være en opgave for Manu Sareen og Zenia Stampe at påtage sig, faktisk lige i øjet, da de jo er mere end almindeligt empatiske og har stor sans for humanistisk berigelse.

  Sareen og Stampe må alliere sig med de mange imamer og få dem til at belære deres menigheder om, at det, der er kutyme i nogles hjemlande, er stærkt kriminelt her i landet. På den måde kan imamerne forebygge, at medlemmer af deres menigheder bliver ofre for misforståelser. Emnet må også tages op på asylcentrene, hvor folk lever tæt sammen, og vi nødigt skal have flere ofre.

 16. Af Søren Revser

  -

  Altså hvis bankerne skal passe på vores penge, og politikerne skal passe på Danmark, så skal de pædofile naturligvis passe vores børn.

 17. Af Maria Due

  -

  Det er der en vis logik i, Søren Revser, men speltmødrene er vist uenige.

  En ny treenighed.

  Der røg noget ud i mit foregående indlæg, som fik meningen fordrejet. Sagen er, at professor i religionsvidenskab Anders Klostergaard Petersen, der er søn af
  professor Jørn Henrik Petersen, har barslet med en idé, som umuligt kan opstå andre steder end på universiteter. Klostergaard Petersen kan nemlig ikke se noget væsentligt til hinder for, at islam, kristendom og jødedom slås sammen.

  Der er kun små forskelle på disse tre religoner, mener Klostergaard Petersen, så med lidt god vilje, kan kristne danere blive til muhamedanere, og muslimer evangelisk-lutherske, calvinister eller katolikker, alt efter ønske, det kommer sig åbenbart ikke så nøje. Desuden kan vi alle blive jøder for Vorherre og omvendt. Han er grumme lærd den mand og solidt plantet i den blå luft.

  http://jyllands-posten.dk/nyviden/ECE7086775/Battle-p%C3%A5-id%C3%A9er-Professor-hepper-p%C3%A5-tre-religioner-i-%C3%A9n/

 18. Af Preben Jensen

  -

  Man kan også spørge: hvad skal vi gøre ved de politikere og propagandister som året rundt reklamerer for Sodoma og Gomorra tilstande og alle mulige arter af perversiteter?

  Bortset fra det, så må man snart spørge sig selv om hvad der foregår på Amalies blog? Sobre og saglige indlæg forsvinder bare op i den blå luft??

 19. Af Preben Jensen

  -

  Det samme sker på flere andre blogs. Men Søren Sørensen og lignende er altid velkomne til at være med. Jeg og andre der hverken er fra Enhedslisten eller de radigale, stopper nok snart. For vi mobbes og modarbejdes jo systematisk. Er B. stadig en ikke-rød avis?

 20. Af Preben Jensen

  -

  HVIS FORT EUROPA FALDER OM LIDT, KAN ALLE DANSKERE SNART VÆRE EN UNDERKUET OG TERRORISERET MINORITET I DERES EGET LAND………..

  Så i TV2 en dame fra de radigale pludre løs om at alle asylanter, flygtninge og indvandrere skal være velkomne i Danmark, fordi “vi skal være anstændige, ordentlige, respektfulde og næstekærlige, overfor alle som har brug for hjælp. Og desuden vilel øget indvandring berige Danmark”.

  Det er bare mærkeligt at når tusinder af nødstedte og ulykkelige danskere (både børn og voksne) har brug for hjælp, så er der aldrig nogen fra de radigale eller røde kors som står i fjernsynet og siger at disse danskere skal vi også være anstændige, ordentlige, næstekærlige og respektfulde overfor.

  Men andre steder tales der ikke om berigelse, men om at Danmark er ved at blive løbet over ende, om at terror og krig rykker nærmere, om at Danmark kan ende som et ondskabens galehus og rædselskabinet, som en sydende heksekedel, som et fallitbo, som en slagmark og en rygende ruin.

  Anede pigebarnet i TV2 overhovedet hvad hun pludrede om? Er det virkelig kun kulturfremmede der har krav på ordentlighed og anstændighed osv.

  Hvis man læser hvad eb, bt, berl. og specielt hvad jp’s uhrskov osv. fortæller om situationens alvor (og om at DF svigter), vil man måske komme til at forstå, at Danmark nu står overfor den største trussel nogensinde i nationens historie. Ikke bare er fædrelandet og folkehjemmet truet på sin eksistens, nej hver eneste dansk familie og hver en dansker, mand, kvinde eller barn, er truet på liv og død.

  Desværre er sandheden ilde hørt mange steder.. desværre er Danmarks situation indhyldet i tætte tågebanker af løgne, fortielser, censur og tåbeligheder, så den enkelte voksne dansker må selv gøre en indsats for i tide at kunne erkende at Danmark er begyndt at hælde ud over den berømte eller berygtede afgrund.

  Se “Nordisk Kriminal Reportage” og læs især Uhrskovs blog! Eller læs på nettet om terror i Frankrig og England, eller om 7-8 mord i Sverige bare i dette døgn, plus stribevis af overfald, voldtægter, hjemmerøverier og påsatte brande..

  I Sverige er faldet ned i afgrunden begyndt.

 21. Af Preben Jensen

  -

  Rettet udgave

  HVIS FORT EUROPA FALDER OM LIDT, KAN ALLE DANSKERE SNART VÆRE EN UNDERKUET OG TERRORISERET MINORITET I DERES EGET LAND………..

  Så i TV2 en dame fra de radigale pludre løs om at alle asylanter, flygtninge og indvandrere skal være velkomne i Danmark, fordi “vi skal være anstændige, ordentlige, respektfulde og næstekærlige, overfor alle som har brug for hjælp. Og desuden ville øget indvandring berige Danmark”.

  Det er bare mærkeligt at når tusinder af nødstedte og ulykkelige danskere (både børn og voksne) har brug for hjælp, så er der aldrig nogen fra de radigale eller røde kors som står i fjernsynet og siger at disse danskere skal vi også være anstændige, ordentlige, næstekærlige og respektfulde overfor.

  Men andre steder tales der ikke om berigelse, men om at Danmark er ved at blive løbet over ende, om at terror og krig rykker nærmere, om at Danmark kan ende som et ondskabens galehus og rædselskabinet, som en sydende heksekedel, som et fallitbo, som en slagmark og en rygende ruin.

  Anede pigebarnet i TV2 overhovedet hvad hun pludrede om? Er det virkelig kun kulturfremmede der har krav på ordentlighed og anstændighed osv.

  Hvis man læser hvad eb, bt, berl. og specielt hvad jp’s uhrskov osv. fortæller om situationens alvor (og om at DF svigter), vil man måske komme til at forstå, at Danmark nu står overfor den største trussel nogensinde i nationens historie. Ikke bare er fædrelandet og folkehjemmet truet på sin eksistens, nej hver eneste dansk familie og hver en dansker, mand, kvinde eller barn, er truet på liv og død.

  Ikke bare fordi R og S indvandringspolitikken er fascistisk og fuldstændig vanvittig og hensynsløs overfor danskerne, men også fordi R og S har svigtet groft på snesevis af andre samfunds-områder. Mængden af unødvendige tragedier og dødsfald minder allerede om en massakre.

  Desværre er sandheden ilde hørt mange steder.. desværre er Danmarks situation indhyldet i tætte tågebanker af løgne, fortielser, hykleri, censur og tåbeligheder….. så den enkelte voksne dansker må selv gøre en indsats for i tide at kunne erkende at Danmark er begyndt at hælde ud over den berømte eller berygtede afgrund.

  Se “Nordisk Kriminal Reportage” og læs især Uhrskovs blog! Eller læs på nettet om terror i Frankrig og England, eller om 7-8 mord i Sverige bare i dette døgn, plus stribevis af overfald, voldtægter, hjemmerøverier og påsatte brande..

  I Sverige er faldet ned i afgrunden begyndt. Men vi er kun et år eller to bagefter.

 22. Af hans frandsen

  -

  Internér dem på vand og brød og uden varme om vinteren for ever -så er der færdig debateret og problemet løst -i USA er de ikke så bange af sig som de Radigale og sossetosserne

  Vil du måske have dit barn voldtaget??

 23. Af Maria Due

  -

  Rushy Rashid må også mobiliseres, så at hun får noget seriøst at tage sig til og holder op med at fable om en ny Muhammedkrise. Hun kan lige så godt indstille sig på, at Dan Parks billeder bliver udstillet i hjertet af København, og at hvert billede bliver forsynet med en nødvendig forklaring om, hvad der skete i Sverige, da det blev til. Nogen har bestemt, at det ska være sådan.

  Så får vi se, om Yildiz Akdogan og hendes kumpaner i det famøse “dokumentationscenter” melder udstillingen til politiet og dermed giver Dan Park mere PR, som kan gå verden over. Jeg fatter jo ikke, at Akdogan igen og igen kan skrive om “de sorte” og “de sorte skoler” og slippe godt af sted med det. Det er mere, end vi andre kan uden at risikere bøder og fængsel, og desuden ville jeg aldrig gøre det, for sådan tænker jeg nemlig ikke, og jeg finder Akdogans formulering tarvelig og uopdragen.

  Muhammedkrise! Hun skulle skamme sig den Rashid og kan passende tage en tørn for børnene, så at vi ikke riskerer at få UK-tilstande. Det er jo i det pakistanske miljøer, at der falder domme, selvfølgelig er der kun tale om nogle enkelttilfælde, lidt over 1400 ødelagte teenagepiger, i Rotherham, og nogen påstår, at noget tilsvarende er normen i hele landet, men inden det bliver et virkeligt problem og breder sig her til landet, må der sætte gang i profylaksen. Rushy, Manu og Zenia bliver en magtfuld trojka i kampen for Danmarks børn, og Yildiz og Frank Jensen kan slå tonen an på Københavns rådhus.

  Nu er det ferietid for mig, og jeg ønsker jer fortsat god debat.

 24. Af Søren Sørensen

  -

  Preben

  Problemets kerne er mere at du vræler som en 2 årig og skriver non-stop kommentare om psykiatriske hospitaler..

  Du skriver i “et netværk” siger du der skal bombardere ytringsfriheden for andre ihjel. Dit netværk består dog kun af dig i skikkelse af 5 dobbelgangere. Du relatere aldrig til det debatteret emne men skriver uafbrudte indlæg om “gale”..klart at ingen læsere bliver tilbage efter sådan en mængde urin..

 25. Af Venus Amadeus

  -

  Preben

  Problemets kerne er mere at du vræler som en 2 årig og skriver non-stop kommentare om psykiatriske hospitaler..

  Du skriver i “et netværk” siger du der skal bombardere ytringsfriheden for andre ihjel. Dit netværk består dog kun af dig i skikkelse af 5 dobbelgangere. Du relatere aldrig til det debatteret emne men skriver uafbrudte indlæg om “gale”..klart at ingen læsere bliver tilbage efter sådan en mængde nonsens..nyt navn da ytringsfriheden er krænket her igen mod ss.

 26. Af Preben Jensen

  -

  Hvad mener Maria Due? Bliver Manus, Zenia og Rushy en trojka i kampen FOR Danmarks børn? Er der ikke snarere tale om at de tre er IMOD børnenes velfærd?
  Danmarks børn er da blevet SKADET af de radikales virksomhed.

  Bortset fra det så er Danmarks situation nu så alvorlig (se ovenfor kl. 01.32) , at der er brug for en åben og skarp demokratisk debat. Men hvis debatten bliver amputeret, iltfattig og uden substans fordi ytringsfriheden undertrykkes af folk i små sko, så ender det med at det her samfund ender i diktatur, barbari og endeløs ondskab.

 27. Af Preben Jensen

  -

  Nå, så er Søren Sørensen alias Venus Amadeus alias Liden Tue osv. igen på banen med sin støjsending mod alle der ikke er medlemmer af Enhedslisten ligesom hr. S-S.

  Søren, jeg kan kun tilslutte mig de bloggere der mener at du ikke er dansker, og at dine utallige kommentarer ikke er andet end debatsabotage eller udtryk for at du ikke er helt rask.

 28. Af Søren Sørensen

  -

  Preben dine andre dobbelgangere opbakkende kan muligvis her og der være enig med dig “selv”.Kommer vel an på om den rigtige daglige dosis der blev slugt?

  Men kan borgerlige være Danske når men overvejer deres ønske om mere EU og flere lønpressere?

  når du ved om du er en kanin eller et menneske kom retur. Er kaniner danske?

 29. Af svend viborg

  -

  Pædofile skal aflives!
  eneste måde at få ramt på sådan sygedom er at skærer den væk, man kunne også lukke dem inde resten af deres liv, men deres liv er ikke de penge værd, som det ville koste samfundet.

  Pædofile overgreb er alt ødelæggende for vores børn, næsten ingen kan overkomme det og endnu mindre kan leve et normalt liv her efter, de fleste ender som hjemløse Daniel der døde på gaden pga ingen gad at hjælpe ham, og mange pædofile offer bliver selv pædofile med tiden og derved fast holder vi sygdommen i vores samfund.

  giv pædofile en chance er det samme som at offer et eller flere børn til et liv fyldt med frygt og svigt.

  sygt at vi gerne vil betale for at holde pædofile i live, men vi vil ikke betaler til krigsflygtninge, vores ældre, vores børn eller alle andre svage, vi gad ikke engang at betale for pædofile offer,, men pædo svinet, han skal da hyldes? wtf siger jeg bare

 30. Af hans frandsen

  -

  Svend Viborg -du har helt ret. Et barn som har været udsat for seksuelt overgreb må leve med posttraumatisk stress syndrom resten af livet og vil sandsynligvis aldrig kunne tage en uddannelse -end sige få et arbejde.

 31. Af hans frandsen

  -

  -og Peter Lundin sidder i fængsel og producerer psykopater på samlebånd -her går det godt i de (radi) gale og (sosse) tossernes land. Men politikere har jo heldigvis råd til at bo i fine kvarterer og til nøds holde bevæbnede vagter, -FØJ!

 32. Af Hans Hansen

  -

  Tak for kaffe Svend Viborg.

  Så du tilmelder dig formentlig som bøddel, i ren iver for at hævne dig på din pædofile banemand? Jeg forstår godt din hævntørst, men ikke din logik.

 33. Af Preben Jensen

  -

  Man kan jo ikke stole på et retsvæsen, så selvfølgelig skal det ikke have lov til at aflive borgere. Man kunne jo komme til at henrette uskyldige. Men alvorlige forbrydelser mod sagesløse, såsom grov vold, tortur og mord burde nok ofte resultere i livsvarig anbringelse i en arbejdslejr på en mindre ø. Der tages for lidt hensyn til ofrene i dagens Danmark. Og tit har voldsmænd og mordere fundet nye ofre efter en alt for tidlig løsladelse.

 34. Af Preben Jensen

  -

  Nu skriver medierne jo igen og igen om pædofili, men i virkeligheden er det næppe et særlig udbredt fænomen. Det store flertal har vist aldrig været udsat for den slags. Det er måske lidt ligesom med bøsserne og de lesbiske. Iflg. leksika udgør de ca. een procent af befolkningen, men medierne og bøsserne selv forsøger at give indtryk af at de er mange flere. Og EU trækker også i trådene.

  Det er “sjovt” nok lige omvendt når det drejer sig om antallet af indvandrere, her prøver man at give indtryk af at der ikke er ret mange. (og S og R ved Jelved, Vestager, Helle og Karen Hækkerup osv. vil ikke have frem hvad den løsslupne indvandringspolitik koster danskerne) I DR var der f.eks. for lidt siden en kvindestemme der fortalte at langt de fleste flygtninge bliver i nærområderne, og at næsten ingen kommer til Europa. Men foreløbig er der iflg. forskellige kilder et sted mellem 10 og 25 millioner indvandrere eller kulturfremmede i Europa. Og i Hamborg har 400 tilhængere af ISIS/ISIL/IS været i gadekamp med grupper der ikke var tilhængere af den blodtørstige dødskult. (iflg. Den korte avis)

 35. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Sørge for, at de får den rette hjælp.

 36. Af Henning Svendsen

  -

  Pædofile skal bare holde ud om er par snese år får de oprejsning så er det dem der kommer til at sidde på alle vigtige poster de bliver grundstammen i et nyt EU bøsser og lesbiske der nu har kronede dage de kommer igen til at være jaget vildt
  Hvis jeg lever til den tid så vil jeg nok rejse til Thailand og finde en lille dukkepige med lange negle så hun kan krasse mig på ryggen. men jeg vil nok savne min flæskesteg med rødkål

Kommentarer er lukket.