Hvorfor skreg Stine Bødkers?

Af Xinxin Ren Gudbjörnsson 49

Blok på bistand. Den dag de fremmede forsvandt. TV-programmerne har delt medielandskabet. Nogle meningsdannere udtaler, at det er chokerende og tankevækkende TV, andre siger, at programmerne ikke viser virkeligheden. Det mest skræmmende ved udsendelserne, synes jeg, er, at virkeligheden er meget mere lamslående.

Da jeg deltog i P1 Debat forleden om ovennævnte TV-programmer, forsikrede fagforeningsmanden, at man skal sige ja til jobtilbud, som gav en overenskomstmæssig løn. Ellers mister man dagpengeretten, sagde han med fast overbevisning. Men som med så meget andet i Danmark er teori ét og praksis noget helt andet.

I mine unge dage var jeg i daglig kontakt med mange familier på passiv forsørgelse. I dag møder jeg stadig en del af dem. Deres situation har desværre ikke ændret sig væsentligt. Mange af dem mangler fortsat selvtillid, selvbeherskelse, selvkærlighed, motivation og kontakt til resten af samfundet. Mange af dem siger ja til dagpenge og kontanthjælp, selv om de fik tilbudt jobs. Det er rigtigt, at næsten alle hellere vil arbejde end at være på passiv forsørgelse. Men deres forestilling om, hvilket arbejde, de vil tage imod og til hvilken løn, viser tit deres kortsigtede tænkning. Vi er blevet hjernevasket med, at vi skal arbejde med noget, vi ELSKER, noget der gør os glade HVER DAG, noget der giver os MENING I LIVET. Det er derfor svært at forestille sig at arbejde med hårde rengøringsjobs til mindstelønnen. Vi vil gerne være rockstjerne, TV-vært, supermodel og statsminister fra dag ét, ellers føler vi os intet værd.

Man skal ikke sige nej til dagpenge og kontanthjælp af hensyn til fællesskabet. Man skal sige nej til dagpenge og kontanthjælp af hensyn til sig selv. Da jeg sagde nej til dagpenge og kontanthjælp og ja til jobs som avisbud, opvasker, rengøringsassistent, kassemedarbejder m.m., var det udelukkende, fordi jeg vidste, at det var det bedste for mig selv. Som nyuddannet akademiker kunne jeg have fået flere penge ved ikke at arbejde, men jeg besluttede, at dagpenge ikke kan betale sig for mig. Den økonomiske gevinst ved dagpenge vil kun være kortsigtet og kan ikke opveje det langsigtede tab, jeg vil få både økonomisk og mentalt. Jeg var nødt til at holde mig selv i gang, holde gamle og nye relationer ved lige og lære noget nyt hver dag.

Det er ikke sørgeligt og skræmmende, hvis man skulle arbejde med ufaglært jobs i en periode, heller ikke når man er akademiker. Til gengæld er det sørgeligt og skræmmende at skulle leve af nådsensbrød, at skulle igennem ydmygende aktiveringsforløb, at blive set ned på af samfundet og sine børn, at man ikke kan se egen værdi og glæden ved at kunne bidrage og lære. Derfor kæmpede Stine Bødkers fra “Nådsensbrød” (novelle af Henrik Pontoppidan) så hårdt for ikke at komme på fattighjemmet, hun var bange for at skulle miste selvrespekten i bytte for fattighjælp. Det er nemlig en skræmmende tanke og burde være skræmmende for enhver.

49 kommentarer RSS

 1. Af Jesper Lund

  -

  “Vi er blevet hjernevasket med, at vi skal arbejde med noget, vi ELSKER, noget der gør os glade HVER DAG, noget der giver os MENING I LIVET.”

  Det er hyklerisk af en akademiker at bebrejde folk, at de godt have et job, som giver dem en mening i livet. Du har vel ikke taget din akademikeruddannelse bare for sjov skyld, og så iøvrigt være indstillet på resten af dit arbejdsliv at arbejde som f.eks. lavlønnet stuepige på et hotel.

 2. Af soren sorensen

  -

  Spoorgsmaalet xinxin er naturligvis at de tit bliver bespist med faa timer af den borgerlige der ingen vej forer og betaler dem vis overhovedet blot det samme. At der ingen mindstelon er i Danmark og at overenskomst er saa meget sagt og gaalder paa visse omraader.

  Nu saa jeg P1 debatten du deltog i paa DR2 tilfaaldigvis..Du blev sat godt og grundigt til vaags af “fagforeningmanden” der der forklaret dig det essentialle..Faktisk forstaar jeg ikke hvorfor du overhovedet skulle deltage?

  Jeg synes det er sorgeligt naar vi etniske skal belaares af en fremmed i vores eget land om vores system naar fremmed der generelt er fuldstaandig ligeglad med landets sammenhaangskraft. De er saa godt som alle dem vi har kommet har til pga af penge og det er den eneste tanke de har for dem selv. Om det saa er som mediedarling eller andet. De fleste “flygtninge” er ogsaa kun kommet for penge.
  Problemet er vi har faaet for mange af jer og at i ingen kaarlighed har til Danmark kun jer selv, tegnebogen. I har ingen rodder i landet. Ingen oldefaadre der kaampet paa hojen i 1864 eller 1064. I har mestendels endda ikke engang en respekt for de etniske i mediebilled eller paa gadeplan der har ladt jer ind..Det havet vaaret ud af vagten i alle andre lande og landsbyer ved en saadan opforelse..Men xinxin fortsaatter med at sparke nedad..

  Landet er fyldt med kinesere og andre udenlandske der blev kristne saa de kunne komme ind i Danmark og faa flere penge..Det bliver endda aabenbart forlangt ved ansaattelse som B blogger da 90% min er kristne i landet med 90% ateister. DF snakker om at de og K og V onsker massiv flere lonpressere fra udlandet saa laange de blot er kristne..Markedet driver jo…..

  Det er vanvittigt at vi uddanner og betaler immigranter som xin xin som kun har boet i Danmark siden 1991 og hendes mor blot kom lidt tidligere og fik familiesammenforing som er saa utaknemlig over for landet og efterlader dem med tusinde af aar’s kulturbaggrund her uden. Ikke blot fra Kina men ogsaa fra andre lande..
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/xinxin-blev-kristen-efter-have-studeret-alle-verdensreligioner
  Men ogsaa fx andre skandinavier saasom paa laage og tandlaage studiet hvor op til en tredjedel af de studerende er fra Norge,Sverige og Island. De faar langt mere SU her gratis uddannelse mv. og saa godt som ingen Danskere gaar den anden vej mm. de faar Dansk SU med og saa alligevel ikke.Der bliver mangel paa disse 2 grupper i DK i fremtiden og vi bliver nod til at ansaatte de fremmede svenskere og nordmand mv. paa jobbene. Jeg er traat af anti-danske udenlandske som xin xin der ikke bekymre sig om de svage ii landet Danmark og kun sig selv i “naastekaarligheds egoisme”. Viser tydeligt problemstillingen via at udenlandske immigranter ikke kommer for solen og interessen for Danmark men blot pengene..

  Nu har jeg selv rejst og boet i over loo lande i over 20 aar og over halvdelen af mit liv har jeg vaaret udenlandsk bosat. Andre steder maa men passe ind i den kultur men er flyttet til og indordne sig de forhold der er . Men i Danmark har vi saa mange som xin xin der blot forlanger og forlanger penge og muligheder paa de originales beboers omkostninger, udstiller sig selv i medie og tv og bliver betalt for at kritisere dem hvis job og uddannelse de har stjaaldet-de etniske originale beboere…. Ingen andre lande skyder sig selv i foden saa dybt paanaar Sverige og Norge og tildels England og undlader at tage vare paa deres lokalbefolkning forst.

  Xin Xin du bliver ved med at aavle los om din egen naastekaarlighed for dig selv om hvorledes du ikke tog imod dit og datten. Du er sgu ikke den eneste der har arbejdet som opvasker, rengoring og hvad fanden ved jeg i et land hvor de var fremmed..Men vi kaafter ikke op om egen storhed fordi vi har matte tage opvasken i vores unge dage paa et hotel nogen maanede eller mere.. Er godt nok ikke mange borgerlige der har provet selv det som dig. Men dine klynkende indlaag om egen storhed paa omraadet uafbrudt er ved at naa toppen af hyklerisme.

  Du har faaet alt i hoved og rov af Danmark. Du er en fremmed. Men vil ikke faa det i udlandet. Men du skider alligevel paa de svageste og frasorteret uafbrudt saalaange de blot er etniske Danske..Det er svineri af laveste klasse…Istedet for at komme med de losninger der faar dem med og ordentlig ud paa arbejdsmarkedet. Du har faaet en ligegyldig komminikations uddannelse. Gaa da tilbage og tag opvasker jobbet fra den 5o aarige der? Du har ekspertisen og det andet tjener vi ingen penge paa..Der er ikke brug for flere jobcenter motivations kurser og alt det andet pis..Der er brug for ordentlige muligheder og forhold for Danskere paa arbejdsmarkedet. At de ikke bliver frasorteret der via indvandringen af den borgerlige arbejdsgiver, der som xin xin heller ikke bekymrer sig om Danmarks fremtid og kun sin egen eller fremtiden for dem uden for..

  Det er saa hyklerisk nu at hore dagligt eliten der kritisere folk der ikke vil vaare opvaskere. Og xin xin blev hurtig til eliten..Ikke en af dem vil lave jobbene selv, eller onske det for deres born men andres born?

  Men bliver aldrig Dansker som immigrant som gor men ej lokal i Australien,England eller Bukina Faso. Vi bliver nod til at lukke ned for den indvandring og faa nye positive vinde ind via det tabte “mit barn er saa godt som naboens barn”.

 3. Af Preben F Jensen

  -

  Soren Sorensen fra Enhedslisten er jo selv en fremmed, som vil belære danskerne. Hans belæringer er dog ikke meget bevendt, hvorimod Xins debat-oplæg som regel er fornuftige og sympatiske, og ganske skarpe og tankevækkende.

 4. Af Preben F Jensen

  -

  Der har længe været en mediehetz mod arbejdsløse danskere. En hetz der ser bort fra at politikerne har foræret over 200.000 arbejdspladser væk til udlandet/udlændinge gennem tåbelig, ideologisk, konfiskatorisk og erhvervsfjendsk politik.

  Det enorme skattetryk har kostet rigtig mange arbejdspladser. Og de nedlagte grænser og EU-direktiverne mv. har også været en stor belastning for virksomhederne. I form af indbrud etc. og i form af unfair konkurrence. F.eks. er mange danske vognmænd, fiskere, håndværkere og andre blevet skubbet ud i store problemer af udenlandske foretagender der ikke er underlagt samme regelrytteri og restriktive og konfiskatoriske politik som de danske firmaer.

 5. Af soren sorensen

  -

  Preben Jensen

  Ingen er mere fremmed en en sankt hans beboere som dig, der taler med selv i debatten under 12 synonymer uafbrudt angaaende spaandetroojer i det psykiatriske.

 6. Af Mads Timo

  -

  Siden hvornår er børn begyndt at se ned på deres forældre, hvis de er på dagpenge?

 7. Af Henrik Knage

  -

  Sådan er det også med politikere, især med Søren Pind. Aldrig så snart “håndgranaten” er sendt afsted ud i det blå, til “tosserne” og lander i skødet på sig selv – så piver han og synes det er uretfærdigt – som resten af politikerskaren.

  De eneste reelle mennesker i Danmark er dem på overførsel – da politikerne selv har skabt dem, og de kan ikke snyde i skat.

  Den danske befolkning har i et halvt århundrede fået tudet ørene fulde af “sikkerhedsnet” for dit og dat.

  Fakta er, at der ikke findes et sikkerhedsnet mod livet på godt og ondt – selv om politikerne scorer stemmer på løgnen.

  Så : Er du Guds søn, så klar dig selv. Det eneste der kommer af sig selv, er “lommeuld” – og hvor Fanden det kommer fra er endnu et åbent spørgsmål!

  Rejs jer. Find jer ikke i jeres forhutlede skæbne. Tag sagen i egen hånd, selv om politikerne fortæller jer – at det er i i virkeligheden for dumme til og det skal de nok klare for jer !

 8. Af Henrik Knage

  -

  Utroligt der er så mange røvhuller her i Danmark, der sidder på deres flade røv og bare venter på, at dø.

  Tag f.eks. Folketinget – der sidder 179 idioter, hvis liv ville gå op i hat og blå briller, såfremt de ikke kunne bilde sig selv ind, at de er “styrende”.

  Den anden kategori er “ofrene”, den anden del af indbildte idioter der bilder sig selv in, at 179 folkevalgte idioter styrer noget som helst.

  De kan ikke engang styre sig selv, på de sociale medier. Hvorledes kan nogen så bilde sig selv ind, at de kan styre andet end koldvandshanen hjemme i brusebadet?

  Hvad de sikkert ikke engang kan!

 9. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Helt enig – men det kræver et overskud, som mange ikke har og derfor ikke kan se værdien i eller måske godt kan – men blot ikke muligheden for at gennemføre noget sådant. Hvis der altså ER jobs at få nu om dage, nok af dem. Mange servicejobs er også nedlagt for årtier siden. Og – det er ikke kun studenterjobs for en tid, vi taler om her – men også ønsket om at kunne komme videre uden dødssygt tidsfordriv som tilfældig aktivering eller at samle lort op på gade, vej og strande, underbetalt naturligvis, hvorfor det må opfattes som en billig hævn fra et samfunds side!

  For der er intet i vejen med også et lortejob, hvor folk behandles med værdighed og anstændighed!

  Bortset fra det, så bør folk selve samle deres efterladenskaber op, også deres hundes lorte – det kniber det med, også hvor jeg bor, så ansatte til at holde stedet må ud og gøre det – sådan lige uden for folks hoveddør på en simpel græsstrimmel, hvor nogle lader deres hunde forrette deres nødtørft, fordi det er for langt at gå hen andetsteds – på nær altså lige til naboerne med få skridt, fremfor ud for egen hoveddør og dennes strimmel græs – så hellere naboens!

  Hundefolket – et ganske analt folkefærd må jeg her desværre konstatere, hvor de ikke har styr på sådant og lader græsset, hvor flere stiger ud fra biler, ligefrem være hundes offentlige lokum! Det har jeg ingen respekt for – men respekt for de mænd, der tog lortet væk i forgårs!

 10. Af Morten Andersen

  -

  Til alt held for dig lever du nu i et _frit_ land hvor man i modsætning til visse folkerige diktature langt mod øst har en ret til at organisere sig, danne frie fagforeninger og sikre sig økonomisk mod “dårlige tider”. Tror du har misset en pointe med velfærdssamfundet: Det skal netop ikke være en ydmygelse at modtage hjælp når man har brug for det! Men debatten om hvordan dette skal opnås i praksis skal altid køre – samfundet ændre sig så hvis regler og systemer ikke tilpasses får vi noget der til sidst ikke virker!

  Senest har det jo vist sig at flk rent faktisk kommer hurtigere i arbejde efter nedsættelsen af dagpengeperioden – noget mange fra venstrefløjen har benægtet højlydt.

 11. Af Henrik Knage

  -

  “Klæder skaber folk” det er DR et åbenlyst eksempel på er fakta. DR´s Public Service er et et skræmmeeksempel på, at det er fakta.

  Public Service er direkte “bestillings arbejde” adført fra Borgen – forud for “reform”. Altså midlet der helliger målet.

  Selve fordummelsesgiften serveres direkte med aftenskaffen – og alle sluger den tilsyndelandene uden mén på kort bane.

  Straks værre ser det ud på den lange – da har dumheden fået overtaget, hjulpet af DR.

  Lige nu søges der folk til “Sporløst”, altså pårørende til en person fra det ydre rum der er “forsvundet” af egen fri vilje, der skal stå og græde når de finder den der ikke ønsker at blive fundet – og alle klapper i deres små lyserøde hænder!

  Da – de – da – de – dej. Titelmelodien til “Aften – mareridtet”. Vedk. multikunstner til melodien har sikkert fået mere fra idiotlicensbetalerne, end Ole Bornedal har fået til Monty Phytons Flyvende Cirkus fra 1864, jeg mener der er også gakkede gangarter, og alt muligt gøgl – men hvorfor smider DR “Perler for svin”. Jeg synes at DR bør æde perlerne selv , og lade svin være svin.

  Hvorfor skal der kastes perler for svin – hvis de oven i købet skal have en faktura?

  Lidt som salig Sven Auken: Til daglig står i og pisser på os, men i weekenden fortæller i os, at vi lugter!

 12. Af Henrik Knage

  -

  Er overhovedet ikke enig med mig selv ” Folk skaber klæder” og skaber deres eget liv.

  “Svinet” det er mig, og jeg behøver ingen “perler”. Perlerne skaber jeg selv og jeg kaster ikke perler for svin!

  Se “Serangoon Road” – den mest bedårende asiat, tynd og måden hun går gennem Singapore på. Hvis jeg havde været “Hair – styler” i den TV serier ville jeg vide, at det var godt – det jeg lavede, de er sådan set ret gode – alle. Og serien er 10 gange bedre, end 1864, til en 10 del!

 13. Af soren sorensen

  -

  Ejere foretraaker udenlandske arbejder og Xin Xin har gang paa gang kastet ild paa det baal af underbetaandt luseforhold af sandhed. De beklager mindre da de har faare rettigheder-hvis nogen-bliver underbetalt, er ikke medlem af fagforeningen. Medierne er ved at fortaale os paa alle platforme at de udenlandske kun tager de laveste ufaglaarte job avisbude,opvasker og rengoringsassistent. Det passer jo ikke! De arbejder overalt fra bygningsarbejder, tomrer, malere, laager,, salg overalt.
  K onsker 15o.ooo nye uddannet nu og vil faa dem.

  Liberalisterne forsoger at skaavride debatten om indvandring ved at fortaale os at de kun gor toiletter rene og opvask paa restauranter som ingen Dansker gider men ikke om planen om at indfore saa mange at hele velfaardsdebatten bliver void med Amerikanske tilstande af et samfund uden moral og etik hvor alt flyder.

  De 179 folkevalgte maa sidde i en skovhytte i vestjylland alle sammen uden ide om hvad der foregaar ude af skoven?

  PS J. Mchangama

  Snowden filerne forklaret os hvorledes magthavernes spionage foregaar i praksis. Danmark har verdensrekord paa omraadet. Der er ingen liberalist kontrol mht korrekt betaling af penge mv selvom fx top 10% sidder paa 67% af vaardierne og 67% ca af “white collar” kriminalitet.

  Dit CEPOS indlaag stinker som saadvaneligt langt vaak af liberalistisk egoisme. Kun interessen for frie tojler til “curb crawling and kokain snorting” og ingen statskontrol af white collar kriminalitet interessere . Du taaler ikke engang ytringsfrihed i din blog. Men var akkurat der at overvaagningssamfundet ville have sin vardig og kun der. Der ligger 3-800 (3 officielt) milliarder sorte kroner i liberalist lommer fra Danske i udlandet. Lav en maalrettet undersogelse der saa dem med rent mel i posen der har betalt til samfundet hvad de skylder kan gaa med oprejst pande. Det er noodvendig med staark overvaagning af dem og deres fysiske og penge bevaagelser for frivilligt gor de intet.

  Har selv haft formenelig PET paa besog uanmeldt her. De har b.la. odelagt alt info pa en computer og en ekstern hardisk. Intet problem i sig selv da jeg intet har at skjule blot irriterende. Naar men kritisere liberalister i Berlingske faar men ogsaa uvenner i PET uden tvivl.

 14. Af Søren Geckler

  -

  Det er beskæmmende at se, hvor dårligt man kan læse Pontoppidan: Stine Bødkers ville ikke på fattiggården, fordi det var at betragte som et fængsel. Det ved man, hvis man kan læse indenad. Forfatteren – som jo ikke er landets ringeste og endda hædret med en halv Nobelpris – hjælper endda læseren på vej ved at beskrive fattiggården, inden man oplever Stines desperation over at blive hentet.

  Så vil man ikke nok lade være med at forvrænge min kulturarv for at få den passe ind i sit ideologiske kram? Desuden er det udannet.

 15. Af Jesper Lund

  -

  @Morten Andersen

  “Senest har det jo vist sig at flk rent faktisk kommer hurtigere i arbejde efter nedsættelsen af dagpengeperioden…”

  Det er ikke den konklusion, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI) drager i deres rapport “Konsekvenser af dagpengeperiodens halvering”. Læs også “www.b.dk/ kronikker/ effekt-af-dagpengereform-overvurderet”.

 16. Af Søren Geckler

  -

  Det næste bliver vel, at skribenten får Romeo & Julie til at handle om aktiv dødshjælp…

 17. Af Jan Petersen

  -

  Den væsentligste årsag til, at et DR program som “Den dag de fremmede forsvandt” kan skabe så meget debat er vel, at folk generelt ikke har den fjerneste idé om, hvordan dagpengereglerne er skruet sammen.

  Og, så er det naturligvis altid langt nemmere at jagte de arbejdsløse (der bare overholder reglerne) istedet for at jagte dem (Folketinget), der har lavet et sæt håbløse regler.

 18. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Hjælp i nød er hjælp til selvhjælp, og derfor skulle det ikke i nyere tid fortsat opfattes som en skam at bede om.

 19. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, som apropos til DR hetz mod etniske arbejdsløse danskere, så jeg lige denne overskrift på DR nyheder efter udskrivning af valg i Sverige:

  “VIDEO Svensker i Malmø: Jeg frygter at nazisterne får flertal
  Nyheden om et nyt svensk valg er også nået til Malmø, hvor nogle af indbyggerne frygter øget indflydelse til Sverigedemokraterna.”

  Døm selv om det er lødig eller underlødig journalistik? Jeg finder det selv som udtryk for noget, der end ikke findes i mit toilet. Og alligevel er man tvangsindlagt til at betale til lortet …… IMPONERENDE !

 20. Af Torben Kjeldsen

  -

  Xinxin Ren Gudbjörnsson fremstår som en der har læst Ayn Rand, en ekstrem liberalist og nærmest religiøs i sin forestilling. I 2003 fik de to administrerende direktører for Saxo Bank, Lars Seier Christensen og Kim Fournais, optrykt Atlas Shrugged, skrevet af Ayn Rand med eget omslag og forord i 10.000 eksemplarer, og sendte den ud til alle ministre, borgmestre og amtsborgmestre, til virksomhedslederne i Danmarks to tusind største virksomheder; til diverse meningsdannere, samt til kunderne. Det ville ikke være forkert at ligne de fremførte synspunkter som nærmest selvforherligende fantasier og ønsker om magtfuldhed. Nogen bliver lettere forført end andre. Selv i Kina gror der langsomt men sikkert en middelklasse frem der ved, at indførsel af en velfærdstat vil skabe mest rigdom og sundhed. For dem er paradis den Skandinaviske velfærdsmodel, forskellen er den findes, det gør det liberalistiske egoistsamfund ikke, og kommer aldrig til. Har læst Ayn Rand, det svare til at læse Mein Kamp af Hitler.

 21. Af Arvid Holm

  -

  Når man som i Danmark har indoktrineret befolkningen til at opfatte individets rettigheder som betingelsesløst uomtvistelige, kan man ikke forvente, at pligtfølelse forbliver en almindeligt udbredt motivationsfaktor.
  Pligtfølelse overlever, hvis man belønner de pligtopfyldende med anerkendelse/goder/rettigheder.
  Betingelsesløse rettigheder vil derfor undergrave pligtfølelsen.

  Når det er individets betingelsesløse ret at modtage overførselsindkomst, kan man ikke forvente, at vedkommende opfatter pligten overfor fællesskabet som en betingelse for at modtage overførselsindkomsten.

  I gamle dage kunne man styre folks handlinger afhængigt af situationen, da der var mange dyder, der kunne prioriteres op og ned efter behov.
  Eksempelvis kunne samfundsnytte og samfundssolidaritet prioriteres over medfølelse med individet.
  I vore dage har dyden menneskekærlighed konstant topprioritet, så mulighederne for at styre er blevet stærkt begrænsede.

 22. Af soren sorensen

  -

  Af Torben Kjeld

  Maa indromme at jeg har undgaaet Rand ud af etiske og moralske begrundelser altsaa diverse bedommere selvom jeg normalt ikke er saa let bedomt
  ..Saa kan ikke bedomme der..

  Men uden tvivl er Hitlers mein kamp naar jodernes mein kamp idag mod palaastina..Faktisk naa umuligt at adskille

  Religion er jo som bekendt roden til alt ondt…

  “It is forbidden to kill; therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.”
  voltaire

  “Faith consists in believing what reason cannot.”
  , Voltaire

  Danmark har da ihvertfald 90% fornuftige ateister?

  “Faith consists in believing what reason cannot.”
  Voltaire..

  Saa er den vist ikke laangere?

  Men…

  “The surest way to corrupt a youth is to instruct him to hold in higher esteem those who think alike than those who think differently.”
  Nietzsche

  “I would believe only in a God that knows how to dance.”
  Nietzsche

  Som ville jeg..

  “Faith: not wanting to know what the truth is.”
  Nietzsche

  Lad os ikke fortsaate med nietzsche tourturen som ingen kan vinde over..

  Laas bla”a Nietzsche reader” af penguin et mestervaark af indsigt som ville betyder at landets borger udvidet deres IQ med 30 %..Inklusiv Bjorn sorensen og Axel Eriksen…OK ville vaare nemt der men for andre saa?

 23. Af Preben F Jensen

  -

  Er “menneskekærlighed” ikke blevet hyklernes og fascisternes propaganda førstevalg? Den samlede politik er jo afstumpet, forræderisk, skør og korrupt, og fører danskerne mod tilstande med kaos, retsløshed, kæmpekriminalitet, undertrykkelse, fattigdom, sygdom, konflikt og massedød. Den nykommunistiske politiske “elite” er jo ligeglad med eget folk og land, og fører derfor Titanic- Danmark mod undergang.

 24. Af Ulf Timmermann

  -

  Her er den, læs den grundigt: http://www.henrikpontoppidan.dk/text/kilder/boeger/fh/naadsens.html

 25. Af Henrik S

  -

  Xinxin’s
  Helt enig!
  Det sundeste og mest tilfredsstillende er at starte lav og herfra at arbejde sig op.
  Alt for mange er blevet påduttet (af socialister) at arbejde fra dag eet skal være en glæde , oplevelse og til en god løn.
  Det ville være skønt , men sådan er livet desværre sjældent.
  Derfor giver alt for mange desværre op alt for tidligt og vælger derfor forsørgelse.
  De giver ulykkeligvis disse holdninger videre til deres børn , hvilket man ser af alle statistikker.
  Vi skal lære vores børn , at arbejde kan være et surt slæb , men at det er eneste måde vi kommer videre og bliver dygtigere og herefter forhåbenligt kvalificerer sig til et mere spændende job.
  De der opgiver på forhånd er dømt til et trist liv på forsørgelse , og det har sjældent noget med evner at gøre , men derimod med holdninger.

 26. Af Henrik S

  -

  Søren Geckler
  Er et liv på offentlig forsørgelse ikke en form for fængsel?
  Set med nutidens øjne og på flere måder!
  Pas nu på at du ikke falder ned af den høje hest , når du beskylder Xinxin’s for udannet og ideologisk.

 27. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det forstås godt, hvad XinXin mener med at komme med Stine Bødkers situation – men en hel analog situation er der ikke tale om i forh til nutidens DK, da vi har social hjælp og ligedan et erstatningssystem el anden hjælp, hvis folk er kommet til skade. Så heldigvis for det.

  Men – Pontoppidan fortæller samtidig om samfundets opfattelse og ‘levende’ sadisme i forhold til mindrebemidlede og gamle mennesker og mindre heldige personer. De var udskud – og desværre har vi reminicenser af sådan tankegang stadig; men naturligvis skal man være obs på de mennesker, der direkte udnytter systemet, hvor de kunne arbejde.

  Men – XinXins situation i oplægget er jo ikke usædvanlig for nyligt uddannede akademikere, der tillige ofte har været vant til under studierne at have følerene ude omkring alt-mulig-job, så de har gode kontakter i forvejen, og hvor de med fx SU kun må tjene et vist beløb, resten skal betales tilbage af SU, hvis de får et job, der kan give mere!!! Selv om de mangler penge til både et, en PC og dyre studiebøger o.a.!

  Og – XinXin har ikke haft en alder og et langt liv med sin akademiske udd forud – så det kan gøre en forskel – alene fordi ‘man’ ikke ansætter 50+ – vi har en ganske konkret alders-fascisme i DK også. Men – det kan også gøre en forskel inden for disse betragtninger, om folk har fået uddannelsen betalt (i sin tid) eller har finansieret den selv. Samfundet har en slags beton-tankegang, der kan være svær at vende. Alt skal være til at forstå, dvs mainstream el ikke for høj en fællesnævner i hvert fald.

  Måske har den kritiske Søren Geckler tænkt på, det kan jeg naturligvis ikke vide, at XinXin ikke er meget for dette velfærdssystem i forvejen, trods den gode intention om at være i sving som det sundeste for et menneske.

 28. Af tomas gleesen

  -

  Kære Søren Sørensen
  Det er interessant, hvordan du når frem til at “det at ville beholde mere af det man selv tjener er egoistisk, mens det at bede andre om at betale for en selv er positivt. Fakta er at den danske velfærdsstat i bedste fald er en middelmådig succes – hvis man sammenligner pris og kvalitet.
  At du som så mange andre har stiret dig blind på “liberalismen” uden at forstå den er tragisk og trist. Trods konstant!! stigende indtægter for staten, leverer den dårligere og dårligere resultater – i skolen, på hospitalerne, ældrepeleje mv. Og hvorfor så det? Jo når man fratager det offentlige for ansvar for skattepengene og acceptere at de ALTID skal bruge flere, vil den fejle. Det de liberale prøver at komme igennem med, er at vi skal indrette et samfund, der hjælper de svageste igang igen og ikke som nu, hvor ca. 150.000 er parkeret på førtidspension UDEN en plan for at de kan komme igang igen. Findes der tosser på højrefløjen, ja da, ligesom på den rødefløj, der fortsat drømmer om et nyt USSR….

 29. Af Ulf Timmermann

  -

  Iøvrigt, i de år Pontoppidan skrev sine mildest talt harmdirende og nogen gange sarkastiske noveller, tjente han til dagen og vejen som lærer på sin brors højskole, en grundtvigiansk af slagsen på vestsiden af Roskilde fjord. De to brødre var et ligeledes “mildest talt” umage par.

  Et år dukkede der en arbejderdreng fra Nørrebro op til ophold på højskolen, en fremmed fugl blandt landbo-klientellet, hvad elever angik. Han beder på et tidspunkt HP om forlov til en personlig samtale, HP ser ikke frem til det, forventer ikke nogen behagelig samtale, men den bliver til noget – og noget ubehagelig som forventet: Den unge Nørrebro-mand fortæller HP – og her kort og godt sammenfattet: “Du har slet ingen ret til at skrive om det, du fortæller i dine noveller, da du ikke har oplevet det på egen krop”. Kort efter forsvinder Nørrebro-drengen fra højskolen.

 30. Af Henrik Knage

  -

  Det er utroligt der overhovedet er nogen flygtninge, der gider flygte til et taberland som Danmark. Men selve forklaringen ligger vel i, at der skal hyles blandt de ulve man er iblandt.

  M.a.o. tabere opsøger tabere, idioter – idioter, narkomaner – narkomaner, alkoholikere – alkoholikere, mordere – mordere osv.

  At begynde at lave omfattende reformer i krisetider – det kræver et særligt talent, til at skide på befolkningen. Uddannelsesområdet er kollapset de næste 4 år frem, dagpenge og kontanthjælpsområdet ligger i ruin, ældreområdet bespises med månedgammel mad og de syge ligger og gisper efter vejret på sygehusenes gange – og dør.

  Sagen er den, at hvis man indlægges på et dansk sygehus, starter en uddannelse eller mister sit arbejde – her i Danmark, så skal man være ved et ualmindeligt godt helbred, næsten have udlært sig selv og være ret godt velfunderet økonomisk – for at overleve alle tre stadier – og ingen af dem er i virkeligheden attraktive.

  Så unge mennesker – tag til udlandet og uddan jer, og kom for jeres egen skyld ikke tilbage til “TaberDanmark”!

 31. Af Ulf Timmermann

  -

  Knage, vi udviklede “selv” en kæmpe uproduktiv middelklasse fra primo 70’erne og frem, ikke mindst i kølvandet af Rødstræmpebevægelsen, alle de kvinder, der nu skulle findes beskæftigelse til – med en “højere uddannelse”, selvfølgelig,. Hvad skulle “vi” stille op med dem? Jo, vi kunne ansætte dem til at suge snablen ned i “velfærdssamfundet”, der derfor eksploderede. Længere er den ikke – i landet med fortsat een af verdens højeste erhvervsfrekvenser og noget nær den højeste eksport i verden målt per hoved. – Her har jeg end ikke nævnt den eksploderende “DJØF-klasse”.

 32. Af Henrik Knage

  -

  Der bukkes og skrabes, nejes og skrabes. Er for så vidt det eneste problem – har ikke gået i flinkeskole.

  Jeg skal heldigvis på arbejdsmarkedet igen, efter 4 bypass og efterfølgende hjertesvigt. De unge gider tilsyneladende ikke andet end kikke på SMS – og derfor er jeg frisk på job, da jeg hader SMS 🙂

 33. Af Niels Juul Hansen

  -

  @ Jesper Lund

  Tak for dine indlæg, og tak for at sætte tingene på plads.

  Xinxin skriver da også:

  “Det er ikke sørgeligt og skræmmende, hvis man skulle arbejde med ufaglært jobs i en periode, heller ikke når man er akademiker. ”

  Nej vel?

  Xinxin glemmer fuldstændig, at der er mennesker i Danmark, der kun vil kunne påtage sig ufaglært arbejde – hele livet!

  Når Xinxin taler om at arbejde som rockstjerne eller TV-vært, så kan hun kun tale på egne vegne, og skal lade være med at blande folk uden for arbejdsmarkedet ind i den diskussion.

  Det er for nedladende.

 34. Af Ulf Timmermann

  -

  Som skrevet tidligere: “Velfærdssamfundet” er ikke ene om at have skabt mentaliteten, “Ånden i Bistaden”, som den har udviklet sig i Danmark over de seneste godt 4 årtier. De afgørende faktorer har været selve ånden i bistaden i “kvindebevægelsen” – og den gennemgribende amerikanisering, primært gennem de elektroniske medier, som satte ind da DR-monopolet blev brudt. Det DR som tidligere blandt andet skulle værne om dansk sprog og kultur smed tilmed selv håndklædet i ringen, smed den opgave fra sig straks dets monopol blev ophævet. Der har været mange målbevidste “kokke om at fordærve maden” det politiske spektrum rundt.

 35. Af Hans Hansen

  -

  “Vi vil gerne være rockstjerne, TV-vært, supermodel og statsminister fra dag ét, ellers føler vi os intet værd.”

  Neej XinXin. Folk vil have jobs i den branche de har uddannet sig til, hvis man ellers har uddannet sig. Har man uddannet sig uden jobmulighed, så må man tag hvad man kan få eller blive et socialt tilfælde. Det sidste jeg ville vælge var jobbet som statsminister, og tro det eller ej, en supermodel må lægge krop til ting, helt bogstaveligt, de fleste ikke lige synes er morsomt. Man bliver ikke supermodel uden til en vis grad at prostituere sig selv. Tro mig.

  Ofte vælger folk en studievej man synes man har talent til. Det gøres af nogle uden hensyn til reelle jobmuligheder. Det skal nok gå tænker man, støttet af pædagoger der fremhæver vigtigheden af personlige hensyn. Det er der jo en sandhed i, men prøv at reflektere over at de fleste pædagoger er blevet netop pædagoger fordi de ikke anede hvad de ellers skulle vælge.

  Sandheden er lidt at ikke særlig mange er naturlige pædagogiske talenter. Faget forudsætter nogle helt specielle talenter man bare ikke kan lære på et seminarium. Derfor er så mange pædagoger ikke mindre end tåber, hvor deres rådgivning derfor er influeret af tåbeligheder. Jeg formoder du kender det fra visse erhvervsvejledere, formentlig også fra andre pædagoger, og især hvis de er feminister, men hvor problemerne forstærkes af at rådgivning forudsætter nogle specielle talenter man ikke kan lære på en skole. Hvem kan se hvad en persons naturlige potentiale er, når heller ikke genstanden for rådgivningen kan?

  Pædagoger kan være gode ide-tænkere, men de er næsten altid elendige beslutningstagere. Derfor bør pædagoger aldrig have beslutningsprocessen. Det skyldes de er et forvirret folkefærd, bortset fra naturtalenterne.

  Sagen er den at oplever man ikke sit métier, så oplever man ikke sine potentialer, men man er nødt til at træffe nogle uddannelses valg. Viser de sig at være mindre hensigtsmæssige, eventuelt fordi forventningerne ikke lever op omstændigheden, så må man jo gøre noget andet. Det er ikke svært at forstå, men det svære består i at vælge rigtigt. Hvis ansvar er så det?

  Det er her pædagog-samfundet ikke fungerer. Ikke fordi pædagogik i sig selv er dårlig, men fordi pædagoger for det meste ingen pædagogisk sans har. Når de er ikke naturtalenter og derfor forvirrede rådgivere, så kan man heller ikke regne med deres beslutningers gyldighed. Det kan ende ufaglært på trods af uddannelse, hvis uddannelsen viste sig hovedløs.

  Der er tre nemme spørgsmål folk bare ikke forstår konsekvenserne af, hvor besvarelsen måske er de sværeste af alle:

  Who are You?
  What do You want?
  Who do You trust?

  Du er til Sci-Fi ikke sandt XinXin? Hvor stammer disse spørgsmål fra?

 36. Af Henrik Knage

  -

  Korttidshukommelsen er skræmmende lille her i landet, måske pga. kviksølvrester i sushi med tun.

  Kendsgerningen er stadig, at det er dem på “balkonen” i teatret der er årsag til finanskrisen – og ikke dem på de billige “cowboyrækker” på gulvet.

  At det så er dem på gulvet der udover selv skal betale deres billet, og samtidig dem på balkonen – det melder historien ikke noget om. Ud over at betale dobbelt entré, skal de samtidig have at vide, at de er dovne. De skal også jages på TV, jagtes forud for en finanslov, jagtes i den offentlige debat, være garant for alt uhæderligt mv.

  Det til trods, at de slet ikke har noget med krisen at gøre, ud over at betale for og undgælde for, at finans og bank sektoren ingen loft ser for deres grådighed.

  Kontanthjælpsmodtagerne, de ledige, de syge og gamle. Det er dem der betaler gildet – alene af den grund er der god mening med at komme fri af systemet, men det kan de syge og gamle ikke – og de bliver fortsat pisset på af dem med VIP biletter på “balkonen”.

  Endnu en gang salig Svend Auken (S): Det er helt iorden at i pisser på os – fint nok; men at i efterfølgende fortæller os, at vi lugter, det er at gå over stregen!

 37. Af Ulf Timmermann

  -

  Niels Juul Hansen,

  bliver altid lidt rørt, når een fra (formodentligt) den øvre, akademiske middelklasse blander sig i debatten om velfærdssamfundet – til forsvar for de uuddannede, “de svage i samfundet”. Hvis du gerne vil have en begrundelse for, at jeg kun bliver lidt rørt, skal du bare melde tilbage.

 38. Af Henrik Knage

  -

  Mit liv på arbejdsmarkedet har været som udlært håndværker – fordi jeg brænder for håndværket. I den forbindelse har jeg kørt meget rundt i div. kassevogne på gule plader, alene såvel med makker.

  I Aarhus, Fredericia og København er der mange triste skæbner, hvilket ofte bliver kommenteret i sådan en håndværkerbil, både kvinder med let påklædning, “posedamer” og “posemænd” m.m.

  Specielt de mennesker der fylder byerne op i dagtimerne, ravl, såvel som krat går for at være dovne, uduelige og dumme pr. definition, i sådan en håndværkerbil 🙂

  I sådan en håndværkerbil passeres og folk der står på gadehjørnet og drikker øl, samt mennesker på stoffer, ludere og lommetyve – så det at være kørende i en håndværkerbil er en uddannelse i sig selv – da man får set hele Verden.

  Mange af de makkere jeg har haft har haft utroligt ondt i r…. over at se på det samme som jeg har set og kaldt dem lidt af hvert op til flere gange; men jeg gider ikke høre på det – så hver gang det har været på tale om nogen på kontanthjælp har været dovne og alt muligt andet har jeg spurgt til om han har lyst til at bytte?

  Derefter kommer den aldrig op mere – sammen med mig 🙂

 39. Af Henrik Knage

  -

  Her i landet er der fejl i både sender og modtager, når der tales velfærd, specielt hvad angår dagpenge og kontanthjælp.

  I forhold til det som velfærd “blæses” op til politisk – og så hvad det rent faktisk er, så er kontrasten som sort og hvidt, også kaldet “Goddaw mand økseskaft”!

  Det kan sammenlignes med et dårligt parforhold, eller ægteskab, hvor “herren i huset” alias Staten, bevidst har holdt konen, alias kontanthjælpsmodtageren væk fra arbejdsmarkedet grundet religiøse, økonomiske og psykologiske årsager.

  “Konen” får nu 100 kr. til at powershoppe for og til købe madvarer for – men “herren i huset” betaler samtidig for “håneretten”, når “konen” vender hjem og fortæller, at der faktisk kun var til en busbillet.

  Eller valget mellem mad, eller transport.

  Det kan godt være at kontanthjælp er = velfærd, men så er velfærd = nedgørelse, og så er der reelt ikke ret meget velfærd!

  Jeg vil gerne være fri for velfærd, hvis Staten køber sig til håneret for ussel mammon, ingen hverken kan leve, eller dø af !

 40. Af Henrik Knage

  -

  Gerningsmand vs. offer. Vinder vs. taber.

  Livet indeholder mange små finurligheder, som f.eks. det at blive født.

  De fleste forestiller sig sikkert et menneskeligt kranium, som én sammensat knogle, hvilket er faktuelt forkert. Et menneskeligt kranium består af 22 enkeltdele, altså 22 knogler.

  Sådan et lille hoved bestående af 22 knogler, skal immervæk igennem en snæver fødselskanal, for at se dagens lys.

  Der er faktuelt en del børn der fra fødslen er “tabere” simpelthen fordi knoglerne i kraniet bliver vredet ud af facon og derved opstår en “spænding”.

  Nogle børn sidder og knalder hovedet ind i væggen og sengen – for at få spændingen til at gå væk, andre kradser sig selv i ansigtet – for at få “det” til at forsvinde.

  Lægerne kalder det bl.a. DAMP.

  I voksenlivet kan fænomenet opstå som velfungerende familiefar, til en lallende øldrikkende taber, der mister både job, kone og børn, fordi vedk. har ramt kantstenen med baghovedet, efter at have faldet på et glat kommunalt fortov – og vågner op som taber efter 3 uger i koma.

  Mystisk – det kan faktisk sættes på plads i størstedelen af tilfældende – men lægerne vil hellere sælge piller, selv om de godt ved det – og samfundet vil hellere producere tabere, alene for at undgå uheldig konkurrence.

  Der er formentligt ikke længere nogen der forestiller sig, at fordi manden på gulvet betaler mere i skat, at velfærden får det bedre.

  Det der sker er, at de i forvejen selvfede sørger for at blive endnu mere selvfede – og derfor er der så mange på overførsel.

  Det hedder politikerlede – desværre går det kun ud over dem selv – altså “taberne”!

  Man kan komme langt omkring – ved at følge med i anatomi og fys…

 41. Af soren sorensen

  -

  Thomas Gleeson problemet er det stik modsatte af hvad du skriver..

  Nemlig at for mange private aktorer faar alt for mange penge ud af det offentlige system i overbetalinger som kloak rensere mv. job som staten kunne gore langt billigere..Baade Bjorn Sorensen og Lars Petersen har med stor overbevisning paapeget hvor mange flere det offentlige kan ansaate for langt faare penge end det private kan for faare for samme arbejdsopgave. Altsaa for mange borgerlige kommunal politikere landet over giver offentlige penge til venner og bekendte som v haandvaarker mv. der maler skoler mv. i overbetaling..Der er ingen kontrol af disse. Og kommunen burde staa for ansaatelsen og ha egne folk til at gore alt dette uden at involvere de private aktorer(v haandvaarkere) som koster os alt for mange penge.

 42. Af Henrik Knage

  -

  På landsplan er der ca. ligeså mange inkompetente ledere til ligeså mange yderst kompetente medarbejdere.

  Så kære politikere : Gør os allesammen den tjeneste, at tá på juleferie og bliv væk til 2025. Afhold jer fra meninger i det offentlige rum – der behøves ingen grimme plakater og dumme kommentarer ved næste valg – det er spild af både tid og penge.

  Størstedelen af den danske befolkning er trætte af politikere der er vilde med dans, og gerne vil være “venner” i weekenden – men pisser på borgerne til hverdag, samt fylder os med løgn og latin.

  Se det er ægte politikerlede!

 43. Af Niels Juulh Hansen

  -

  @Ulf Timmermann

  “Niels Juul Hansen
  bliver altid lidt rørt, når een fra (formodentligt) den øvre, akademiske middelklasse blander sig i debatten om velfærdssamfundet – til forsvar for de uuddannede, “de svage i samfundet”. Hvis du gerne vil have en begrundelse for, at jeg kun bliver lidt rørt, skal du bare melde tilbage”.

  Kære Ulf Timmermann, nu skriver jeg ikke mine indlæg for at du skal blive rørt, men som svar på Xinxins kommentarer. Problemet med mange af Xinxins indlæg er, at hun bygger en selvopfunden stråmand – og ud fra denne stråmand kloger hun sig så, ud fra devisen, at når Xinxin kan, så kan alle.

  Det var bl.a. grunden til at jeg citerede hende for denne kommentar:

  “Det er ikke sørgeligt og skræmmende, hvis man skulle arbejde med ufaglært jobs i en periode, heller ikke når man er akademiker. ”

  Nej, vi kan da alle tage et hvilken som helst lortearbejde i en kortere periode, især når vi ved, at vi snart kommer på den grønne gren, og kan kloge os om lortearbejde og fortælle alle de ufaglærte, at når vi kan tage et sådant arbejde i et begrænset tidsrum, så burde de da også kunne påtage sig arbejdet en 40-50 år frem i tiden.

  Hvis du ikke kan se det nedladende i Xinxins kommentar, så kan jeg desværre ikke gøre mere.

 44. Af soren sorensen

  -

  Niels Juul Hansen

  Helt enig!

  ps: Fru lyhne mht voldtaagt..
  Det estimeres at op til 8% af alle voldtaagtsanklager er falske og der er jo som bekendt ogsaa mandlige voldtaagter optil 9% af alle estimeret i USA..”Psykisk voldtaagt” af kvinder fodt med det forfaardelige bornegen der bestemmer deres dagsrytme er jo roden til meget ondt i denne verden isaar naar klokken naarmere sig ufrugtbarheden og den barnlose fremtid ogsaa og abstinens er bedst for maand mht korpulation med denne aldersklasse hvis de ikke onsker born..

  Klart at samfundet naarmere sig det sex-lose unisex og alle har nok i sig selv med sex donorer mv. Danmark er jo ogsaa verdensledende der da det skandinaviske look er verdens mest vaardisat fra USA til Sydamerika..Selvom det godt nok er heldig at de udenlandske kober ikke har set programmerne fra tv fra udkantsdanmark hvor de fleste donorer vel kommer fra…

  Ellers enig i at Svenskerne er gaaet over gevind her og at det er for meget “nanna’sk superfeministisk” og at rodstrompebevaagelsen drejer sig om lighed og ikke en haavnaktion fra fortidig mandlig konsdeskriminering nedskrevet i den kristne /muslimske/jodiske Kulturarv.. Kvinder er jo det nye staarke kon mht. alt fra uddannelse i Danmark. Ikke mange lande der kan sige dette men det betyder at tiden er inde for at rodstromperne tager deres ansvar om lighed alvorligt og bekymrer sig om de mandlige rettigheder nu inklusiv i korpulerings rettigheder.

 45. Af soren sorensen

  -

  Ulf Timmermann

  Jeg venter ogsaa i spaanighed paa forklaringen angaaende at “akademiker og feministister/kvinder :)” ingen bekymring er istand til over for svage?
  Hvor kommer undersoogelsen fra? Kina?

  ps Jakob Mchangama

  Hvad med at respektere ytringsfriheden?

  Du har naturligvis ret i det hykleriske i at alle religionerne i Biblen-Koranen-Toran mv. er fuld af terroristisk intollerence mod de andre konkurrerende religiose tosser.Religion har jo begaaet og begaar naar alt krig og armod i denne verden. Det er sorgeligt at de kristenfundamentalistiske frimurer kraafter i det Danske retssystem kun kritisere islamismens had og ikke deres egen isaar naar men erindre at 90% af Danskerne er ateister bliver det aabenbart hvor negativ indflydelse de religiose mindretals ageren i Danmark er..

  PPS UEJ

  Det var dog en forfaardelig masse sludder for en sladder…
  Et solle angreb pa socialdemokraterne i Sverige uden hoved eller hale..Viser blot entydigt hvorledes DF er kobt af liberalisterne i La VK og det samme i Sverige med sverigedemokraterne men at de via samarbejdet med SD er over for kapre stemmer iblandt de kritiske mht til den stigende indvandring med 15o.ooo nye blot syrer i aar i Sverige og 40.000 flygtninge i aar i Danmark. Sverigesdemokraterne er uden tvivl ligesom DF ogsa for udenlandske lonpressere men onsker blot flere kristne og faare muslimer…Laangere er den ikke..

  ppps Bent winther

  Bent Winther

  Naturligvis er baade DF og SD racister det er et fakta der ikke er til diskussion..De onsker begge flere lonpressere saalaange de ikke er muslimer da de representere saa mange religiose kristne tosser. Se blot paa medlemmerne i DF det er det nye religiose totallitaare kristne parti og imod mork hudfarve men ikke indvandring generelt som lonpressere vist ved at fx DF mere end fordoblet antallet under deres sidste mandat som borgerlige uden tvivl vil gore igen ved naaste valg. 15o.ooo hojt uddannet har K jo bedt om for at faa den Danske middelklasse sat ud af spil nu..

  PPPPS Mads Kastrup

  Hvis der bor Venstre folk som dig paa Vesterbro mener jeg ogsaa at Amerikanere skal advares om at bevaage sig derind..Svinekotelleter er farlige for helbredet.

 46. Af soren sorensen

  -

  ps..via samarbejdet med de svenske socialdemokrater ikke SD naturligvis….(for de ulogiske/Axel Eriksener).

 47. Af soren sorensen

  -

  Soren Geckler@

  Aktiv dodshjaalp er muligvis en forstaaelse af Romeo og Juliet af borgerlige. Shakespeare var jo ogsaa blot et synonym som bekendt!.. Men at elske penge foor at elske mennesker er endnu ikke en psykiatrisk sygdom…Vinderen skriver som bekendt historien? Og i kapitalismen den rigeste..

  Ps. Fru Chefredaktor@

  Ja, enig Fru Chefredaktor er enig i det forfaardelige i at industrien baade kober og opfinder nye partier uafbrudt!……Senest LA!…..Folket er saa dumme at de kober medie manipulationen fra de borgerlige medier som bestaar 87% af den borgerlige Danske anti- lonmodtager presse, B. BT. POL, JP, WA, KD, -at 2345 tulletrilliarder skal gaa til aaldre velfaard- mv..

  Demokratiets problem er jo som bekendt den borgerlige anti-loonmodtager oversponsering ift.. andre demokratiske men dog folke venlige partier..At de kober eller lobbyer sig til demokratiets magt som ikke repreesentere flertallet i -80% med kun 15% ejerskab af de Danske vaardier set over et..

  Fru Chefredaktoor snakker om “noodvendigheden via

  Ja Fru Chefredaktor som de paapeger er problemets kerne den manglende “smaalighed” i industriens pengepung i at kobe demokratiet og altsaa anti-lonmodtagerinteresser..Disse partier hedder idag DF, V, K, LA, R og til dels her og der S desvaare..

  Alle belob over lo kr. burde naturligvis vaare registret i et demokrati? Din modbydelige form for demokrati hvor du fooler dig hjaalpelos via at belob over 20.ooo skal navngives fortaaler os blot hvor kobt og anti-demokratisk det Danske demokrati er blevet..Du tor jo ikke engang publicere denne kommentar og gor sdem hvor jeg sender den efter her? Der er et vis antal partier og alle partier burde naturligvis i et demokrati ha direkte lige mange penge at manipulere for? Saaledes er det i et demokrati Fru chefredaktor..Godt klar over at du som ikke-demokrat der onsker at kobe indflydelse og tror paa kobe kraaften af demokratiet er imod dette. Men nej lige mange penge til hver parti lad os sige l million kr. betalt af staten og lige brug af DR tv og radio og ingen privat brug …Dette betyder demokrati fru chefredaktor…Onsker de at vaare en demokrat en dag fru chefredaktor? op ikke en betalt anti-demokrat?

  Den borgerlige stemmefascisme via at de faar offentlige kr. ift til stemmere er dybt anti-demokratisk og fascistisk for slet ikke at taale de endnu storre borgerlige bidrag for anti-demokratiske borgerlige partier….Er nodvendigt at alle partier faar lige akkurat mange penge uanset hvor mange der stemmer paa dem..Demokratiet er ikke til salg via storste reklamesojle men via storste medmenneskelige vaardig der representere det storste antal Danskere..

  29 kr. pr. stemme ift til sidste valg er et demokratisk fascistisk tal fru chefredaktor..Men skal 1. ikke kunne kobe sig til fortids vaalger bedrag men 2. mest vigtigt er lige antal minutter for hver demokratisk bevaagelse den eneste mulighed for ordentlig demokratisk representation og demokratiets bevarelse..De burde skamme dem Fru Chefredaktor for at stotte op om denne form for fascistisk totalitaare kobt demokratisme..

  Naturligvis er en lige stotte i kr. pr. parti vejen frem for demokratiet..Ved ikke hvor de fejlet i deres demokratiske vision fru. chefredaktor?

  “hvad det koster at drive moderne poltisk virksomhed” Gud herrebevares vi er ikke Danske svin paa vej til salg i tyskland med statsstoote med l kr. mere pr. kilo!…Hvad tager du os for? Totale idioter?

  Losningen Fru Chefredaktor og demokrati forkaampere er at alle belob over lo kr. registreres indtil vi faar ordentlig demokratisme hvor hver parti har lige mange penge at kaampe for og kun meninger bestemmer…DR og aviserne er allerede offentlig betalt? Hvorfor ikke forlange at alle partier har lige meget ytringsfrihed i dem under en valgkampagne og lade det blive ved det? Hvorfor skal vi drukne i liberal alliances reklamer overalt naar vi ved de er fuld af logn og anti-folk representation?

  I B giver i jo ikke ytringsfrihed til ikke borgerlige modsat fx i politiken ogsaa en borgerlig avis?

  Du har jo ikke i sinde at vise min kommentar?

  Demokratiet for at summere har brug for lige vilkaar og ikke chefredaktorens betalte liberalistiske dagsorden der onsker at kobe demokratiet for top 1% paa bekostning af -99%…Laangere er den ikke og har aldrig vaaret..

 48. Af Ulf Timmermann

  -

  Øh, Sørensen, har boet 52 år i Danmark. Hvor mange år har du boet i Danmark?

 49. Af Lars Petersen

  -

  @ XINXIN REN GUDBJÖRNSSON.

  DET ER AKTIV-BISTANDSKLIENTERNE SOM SKABER OG FASTHOLDER DE PASSIVE.

  Det handler derimod om, at alt fra godt: 110 – 140 kroner i timen, ikke kan trække de utallige
  underskudsgivende offentlige + tilskuds aktiv-klienters voldsomme bistandarater og deraf
  aflejrede skatter, afgifter, +41% dyrere dagligvare mv., hvorpå disse menneskers jobs forgik,
  og passiv-overførelses-bølgen var en realitet, alt imens de kunstige underskudsgivende jobs
  bare fortsatte ufortrødent, idet man havde bundet en uddannelsestitel herpå, uden man på
  et eneste tidspunkt syntes man ville evaluere aktiv-bistandsklienternes økonomiske tyngde

  Indkalkulere du de 100% skattebetalte uddannelser, hvordan over halvdelen absorberes af
  offentlig virksomhed, (som igen skal forstås op imod verdens højeste offentlige lønsum mv)
  samt de mange som hopper fra, rejser ud af DK, samt talrige af udenlandske stud. som kun
  kommer for at få udnytte at undervisningssektoren i DK, har besat centraladministrationen,
  (hvormed udenlandske stud. kan få stjålen 100% skattebetalt uddannelse plus SU tilmed),
  jamen så er den gennemsnitlige uddannelse en eklatant underskudsgivende forretning i DK.

  Tillæg nu selve hovedproblemet.. nemlig den, (som altid), manglende evaluering af betalte,
  versus udløste værdi, og gyser, urdu, mindesmærke, overvågnings, forhandlings, og alle de
  mange andre fuldstændigt forvredende, nederdrægtige, og bindegale bistands-forskertitler
  taber selvindlysende eklatant til de gammeldags proletarjobs, som alle var af kontant værdi.

  Dit problem er således, at du (stik imod hvad en NORMAL Kineser ville sige), er blevet så sygt
  “fordansket”, (formentlig pga. manglende selvstændig logisk tankegang), at du har tilegnet
  de underskudsgivendes magttag på administrationen & mikrofonen til dig, hvorpå du er ad
  tid, er kommet til at tro på løgnen, skønt gennemsolid fakta ellers former sit eget klare facit.

  HOVEDKONKLUSIONEN ER DERFOR
  at det ikke kan betale sig at arbejde, da de almene værdi-kontante jobs udløste realløn, ses
  udhulet af førnævnte, voldsomt underskudgivne aktiv-klienters aflejrede bistandsrater i
  simpelthen alt, hvormed de lavere lønninger derved ikke kan kompensere sig til et højere
  realløns-overskud, for deraf at vinde konkurrence-tilpasning til det internationale pris-pres.

  Når de underskudsgivende, (som har sat sig på magten og mikrofonerne), derved går i gang
  med at skrige på uddannelse som svaret på alt, for hele tiden at nyde godt af, at man aldrig
  modsiges omkring hvem bistandsklienten egentlig er, samt hvem som skaber og fastholder
  de klassiske passiv-ydelser, for derpå stik modsat, at henvise til passivydelserne er for høje,
  (fortsat uden man inddrager egen lysår dyrere; tvangs-statiske bistand, som igen bevirker at
  passiv-ydelsen må løftes tilsvarende for at kunne betale aktiv-klientens fordyrende priser),
  jamen så kan jeg blot oplyse, at man skal nyde mens tid er, da man snart ryddes af vejen tak.

  Facit er, at FØRST fjerner vi aktiv-bistandsklienterne, sætter de resterendes skattelønninger
  ned til internationalt tilladt konkurrence niveau; herunder fjerner disses sindssyge goder mv,
  derpå udløses konkurrencekraft for jobskabelse, og vi taler real praktik, men ikke den anden
  vej rundt, da man blot misbruger mikrofonen til at kunne fortsætte med at få aktiv-bistand.

Kommentarer er lukket.